Verkapte arbeid

Het is vrijwilligerswerk, we zijn geen professionals. Ook al hebben we een batterij handige mannen en vrouwen, blijft het zo dat u eigenlijk uw handige buurman vraagt om te komen helpen. Dat brengt het risico met zich mee, dat u niet tevreden bent over de uitvoering van de klus. Voor elke klus tekent u als opdrachtgever een afstandsverklaring van aan aansprakelijkheid. Wij willen u helpen met laminaat leggen, maar kunnen, net als de buurman, geen garanties geven op deze klusjes. Natuurlijk proberen wij er samen uit te komen, we willen tenslotte blije klanten!

Wat dan als de klusser bijvoorbeeld een ongelukje heeft en schade maakt, een bus verf laat vallen of andere doemscenario’s?
Alle vrijwilligers die op de Klusbus werken, zijn ingeschreven als vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Rotterdam, en zijn net als schooldocenten, ambtenaren enz. gewoon verzekerd tijdens hun werk. Voor schade die zij oplopen, of die zij aan anderen toebrengen (WA). Heeft u hier vragen over? Kijk dan op de site www.vrijwilligerswerkrotterdam.nl voor de polisvoorwaarden van deze verzekering.

Copyright © 2024 Villa Klusbus | Onderhouden door Bytecontrol